2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פתיתים עם חזה עוף וירקות .....

מנה של פחממות שהיא ארוחה בפני עצמה ,הכל כבר בפנים ,רצועות חזה עוף ,ירקות ,מה עוד צריך ,שילוב

טעים בתיבול משגע ,מבטיחה לכם שהילדים ילקקו את הצלחת ויבקשו תוספת .

1 חבילה פתיתים אפויים

1/2 קילו שניצל חתוך לרצועות ,אפשר פרגיות

3 גזר

2 קישואים

1 גמבה אדומה

2 בצלים

2 שיני שום קצוצות

מעט ג`נגר קצוץ

מלח

פלפל שחור גרוס

1/4 כפית טימין

1/4 כפית פיטרוזליה יבשה

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

לקצוץ את כל הירקות לקוביות קטנות להניח בצד ,

בסיר גדול להרתיח ליטר מים עם מעט מלח לשפוך את תוכן שקית הפתיתים לסיר לבשל כמו ספגטי ,לסנן

לשפוך 2 כפות שמן זית להשאיר בצד .

בסיר לצקת מעט שמן זית לחמם לטגן מעט את רצועות חזה העוף עד שיחליפו צבע להוציא לצלחת .

להכניס לסיר את הבצל והשום להקפיץ מעט ,להוסיף בזה אחרי זה את הג`ינג`ר לערבב,את הגזר ,קישואים,

גמבה,לערבב להקפיץ מעט להתחיל לתבל ,מלח ,פלפל שחור גרוס,טימין ,כוסברה יבשה ,פיטרוזליה יבשה ,

לערבב כמה דקות ,להוסיף את רצועות העוף לערבב .לשפוך את  תוכן הסיר על הפתיתים שבמסננת ולערבב

היטב שכל הפתיתים מצופים בירקות ובתבלינים ,להחזיר את הפתיתים לסיר להניח על אש קטנה לבשל

כ1/2 שעה.בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת