00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בורקיטוס גבינה

זהו בצק טעים, שניתן לנסות עם כמה מליות שונות..

לבצק:

2 כוסות קמח רגיל

כפית שטוחה של אבקת אפיה

1/2 מיכל שמנת חמוצה

1 ביצה

100 גר` חמאה חתוכה לקוביות

קורט מלח

 

למלית:

גבינה צהובה

גבינה לבנה 5%

גבינה בולגרית

גבינת קצ`קבל או מוצרלה

פלפל שחור

1 ביצה

 

אופן ההכנה:

- הכנת הבצק: לערבב קמח, אב` אפייה, מלח וחמאה וללוש (ניתן בידיים) לבצק פירורי. להוסיף שמנת וביצה ולהמשיך ללוש לבצק עדין ורך.

- לקרר את הבצק במקרר כשעה ואז לרדד לעלה דק.

- לערבב כל הגבינות למלית, להוסיף ביצה ולתבל ולערבב היטב.

- לקרוץ עיגולים בבצק, לשים במרכז כפית מהמלית ולסגור לסהר (חצי עיגול).

- להבריש בביצה, לפזר שומשום ולשים למקפיא ל-20-30 דק` (לא לוותר על ההקפאה).

- לאפות בתנור מחומם ל-180 מעלות עד להזהבת המאפים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת