00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תפו"א מוקרם עם ערמונים בניחוח טימין

תוספת נחמדה לשולחן החג או לכל שולחן, מי שהולך על מנה עיקרית בשרית ושומר כשרות יכול לוותר על החלק של השמנת ועדיין זה יהיה אליפות...

מצרכים לתפו"א:

4 תפו"א פרוסות לעובי של ס"מ

2 כפות טימין קצוץ

5 שיני שום כתושות

מלח גס, פלפל שחור גרוס

רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

שמים בקערית 2 כפות טימין קצוץ , 4 שיני שום כתושות מלח גס ופלפל שחור גרוס ביחד עם רבע כוס שמן זית להשריה של חצי שעה (מיזוג טעמים)) בנתיים מבשלים כרבע שעה במי מלח 4 תפו"א פרוסות , מסננים, פורסים בתבנית, שופכים את השמן עם הטימין והשום ומערבבים בזהירות. מכניסים לתנור שחומם מראש ע 180 מעלות במצב טורבו.

להקרמה:

חצי חבילת חמאה

2 כפות קורנפלור

מיכל שמנת או כוס וחצי חלב

קורט אגוז מוסקט

2 חבילות ערמונים בוואקום

אופן ההכנה וההרכבה:

בזמן שתפו"א בתנור יממיסים בסיר חמאה ומוסיפים 2 כפות קורונפלור ומערבבים, מוסיפים מיכל שמנת (או חלב) ומתבלים באגוז מוסקט ומכניסים 2 חבילות ערמונים בוואקום ומערבבים עד שאין גושים.

מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים פנימה את הבלילה (תוך פיזור על הכל)ומכניסים חזרה עד להשחמה.

חג שמח!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת