00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

לזניה מצות חלבית כשרה לפסח

 

המצרכים :

6 מצות

1 בצל גדול קצוץ דק דק

1 כף שמן

1 קוטג` 5% - 250 מ"ל

1 ביצה

1/2 חבילה גבינה עם בצל 5% (תנובה)- 150 מ"ל

2 עגבניות גדולות פרוסות לריבועים

1 רסק עגבניות קטן

1 כפית פפריקה אדומה

מלח ופלפל לפי הטעם

3 פרוסות גבינה צהובה לציפוי - לחתוך ביד חתיכות גסות

מים כוס וחצי - (גודל כוס חד פעמית - לא כוס גדולה)

 

אופן ההכנה:

 מטגנים את הבצל על אש בנונית עם כף שמן אחת עד להשחמה.

 בקערה מערבבים את הגבינות -  הקוט`ג,והגבינה עם הבצל וביצה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.

 במחבת עם הבצל המטוגן מוסיפים את העגבניות הפרוסות ומבשלים מספר דקות , מוספים את הרסק ואת המים ומערבבים.

 מתבלים בפפריקה , מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

 מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך מעט - וזהו הרוטב מוכן.

 

סידור הלזניה בתבנית פיירקס :

ישר על התבנית : מעט מרוטב העגבניות - 2 מצות רטובות - ומעל הגבינות

שכבה נוספת : 2 מצות רטובות ומעל תערובת הגבינות

שכבה אחרונה : 2 מצות -  ועל זה שופכים את הרוטב העגבניות ומפזרים גבינה צהובה.

 

בתנור 180 מעלות  - 35 עד 40 דקות - אין צורך בנייר כסף.........

 

שידרוגים ותוספות למי שרוצה:

כמות המנות 8

מתאים לארוחת ערב בלווי סלט ירוק

אפשר לא להשתמש בגבינה צהובה או להפחית בקלוריות לגבינה צהובה 9%

אפשרי להוסיף שום לאחר טיגון הבצל לדקתיים ולהוסיף את הרסק.

ניתן להשתמש בגבינות שיש בבית .

הערך הקלורי בקישור : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3647

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת