00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קבב בטעם של עוד

לכל שיפודיה קבב משלה ....

כן בעצם השיפודיה "מתהדרת" בקבב שהיא מייצרת הריי אנטריקוט הם לא מגדלים ומעבדים

אז כל שנותר להכין הוא הקבב.

אז קבלו מתכון טעים מהיר לקבב שלא מבייש שום שיפודיה

החומרים

750 גר` בשר בקר טחון (אני משתמש מצלעות -מס` 2)

250 גר` שומן כבש

צרור פטרוזליה (רק העלים ללא הגבעול)

פלפל שחור דק

מלח דק

טיפ שקיבלתי מחבר (עידו מעוז) הל טחון

אופן ההכנה

לטחון את הבשר טחינה כפולה ,ולהוסיף את שומן הכבש טחון אף הוא (פעם אחת).

לתבל במלח פלפל והל להוסיף את הפטרוזליה הקצוצה ולערבב הייטב .

ניצור קבבים או נשפד ונניח במקרר לשעתיים לפחות (אני ממליץ אפילו ערב לפניי).

נחמם את המנגל/פלנצה לחום גבוהה ואחיד נשמן מעט את הידיים

"נעסה" מעט את הבשר ונניח ע"ג המנגל/פלנצה נהפוך פעם אחת בלבד.

נגיש את מצע של עליי פטרוזליה טריים רבעיי בצל צלויים ופלפל ירוק חריף ועגבניות

נעטר בשמן זית ומלח גס.

יש שמוסיפים בצל,כמון... ועוד 

אלו הקבבים שלאני מציע והם נהדרים ומומלצים 

סוד הטעם טמון בבשר ולא בנילווים

בתיאבון 

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

 

 

 

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת