00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

לביבות אורז עם בצל מקורמל בניחוח אניס

את ההשראה למנה קיבלתי מחבר טוב שף צחי מויאל המוכשר (הנשמה היא הקסם) שפירסם בפייסבוק פוסט של קציצות אורז עם צ`ילי מתוק, ג`ינג`ר וסילאן.

את המנה אפשר להכין גם מאורז שנשאר לנו ולא חייב להכין אורז במיוחד.

מצרכים ל-10 לביבות:

2 כוסות אורז מבושל (אני בישלתי אותו עם כף אבקת מרק בצל)

בצל חתוך לקוביות

כף סוכר חום

כף וחצי גדושות שקדים טחונים

2 כפות גדושות קמח מצה

2 ביצים L

כף שטוחה אבקת מרק עוף

קורט אניס טחון (לא חובה אבל מומלץ)

כפית פטרוזיליה מיובשת

מלח, פלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

במחבת שמים 2 כפות שמן ומחממים,מכניסים את הבצל ולאחר כדקה את הסוכר החום ומערבבים עד התקרמלות קלה.

מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לשמן, אם דליל אפשר להוסיף עוד מעט קמח מצה.

במחבת מחממים שמן לטיגון (חצי עמוק) ויוצרים כדורים ומשטחים, מניחים בזהירות בשמן הרותח כ2-3 דקות (עד שמשחים ונהיה קריספי) והופכים!!

חג שמח!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת