00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

סלט אביבי מוקפץ

זה סלט מאוד מוצלח שמתאים גם לפסח:

רכיבים:

לסלט:

2 גזרים

200 ג` שעועית ירוקה מופשרת (ללא-אוכלי-קטניות - אפשר לוותר ולהגדיל כמות הירקות האחרים)

1 קישוא גדול 

3 פלפלים בשלושה צבעים

2 גבעולי בצל ירוק

2 כפות כוסברה קצוצה

1 כוס אגוזי קשיו מומלחים

200 ג` כתף בקר מעושן חתוך לרצועות

לרוטב:

2 שיני שום קצוצות

2 כפיות מיץ לימון 

1 כף סוכר חום

1 כף שמן

2 כפות רוטב צ`ילי מתוק

1/2 כפית זנגויל

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

חותכים את כל הירקות לרצועות דקיקות. מקפיצים את הגזרים והשעועית כמה דקות. מוסיפים את הקישוא והפלפלים ומטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים את הבצל והכוסברה ומטגנים 2 דקות. 

מערבבים את כל רכיבי הרוטב בכוס. שופכים אותם על הסלט ומערבבים היטב. מבשלים כדקה עד שהתבלינים נמסים.

עד כאן הכנה מראש. לפני ההגשה מחממים שוב, שמים בקערה, מוסיפים את רצועות כתף הבקר ומערבבים. מפזרים את הקשיו ומגישים.

ניתן להגיש קר או חם. אני הגשתי חם. והמתכון כאן בשביל כל אלה שאכלו אותו אצלי בחג וביקשו את המתכון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת