00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגיות שוקולד שוקולד-צ'יפס מושחתות

עוגיות מעולות של קרין גורן, שאפשר "לעברת" גם לפסח

רכיבים:

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

300 ג` שוקולד מריר

100 ג` חמאה/מרגרינה

5 כפות קמח (לפסח - קמח מצה)

1/2 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

300 ג` שוקולד צ`יפס מכל סוג שתמצאו: מריר, לבן, חלב.

הוראות הכנה:

מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה 5-7 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. 

בינתיים ממיסים שוקולד וחמאה (או שמוסיפים חצי כוס שמן לשוקולד המומס).

מוסיפים את השוקולד לתערובת שבקערה, מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח. מערבבים לתערובת חלקה, מבריקה ונוזלית יחסית.

אפשר להכניס פנימה את כל השוקולדים (כמוני...), או להכניס רק מחצית מכל צבע, ולאחר מכן לא לשכוח לפזר את השאר על העוגיות...

מוזגים שלוליות שוקולד בעזרת כף מהתערובת על תבנית עם נייר אפיה. אני מעדיפה לעשות אותן קטנות כי זה נחטף, וככה יש סיכוי שיישאר משהו... 

אופים כ-12 דקות. עד שהעוגיות סדוקות ועדיין רכות. נותנים להן להצטנן לחלוטין ולהתייצב! מוציאים מהתבנית ושומרים בכלי אטום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת