00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

תפוחי אדמה אפויים

יש הרבה דרכים לאפות תפוח אדמה. את הרעיון המקורי הבא מצאתי באינטרנט - ביותר ממקום אחד, אז אני מניח שמותר לפרסם גם את הוריאציה שלי.

 

המצרכים הדרושים:

  1. כ-10 תפוחי אדמה בגודל בינוני (מה שחשוב זה שיהיו בגודל אחיד פחות או יותר)
  2. כחצי כוס שמן זית
  3. כפית מלח
  4. חצי כפית פפריקה מתוקה
  5. פלפל טחון טרי
  6. קצת טימין

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את התבלינים עם שמן הזית בקערית
  2. רוחצים את תפוחי האדמה (לא מקלפים) ומסירים "עיניים" ופגמים בולטים
  3. חותכים את תפוחי האדמה כמעט לפרוסות - כלומר חותכים 3/4 גובה אך משאירים את הפרוסות מחוברות זו לזו
  4. בעזרת מברשת בישול (כזאת שמשמשת למריחת ביצה) מורחים את תערובת התבלינים והשמן על תפוח האדמה מכל הצדדים ובין הפרוסות ככל האפשר
  5. מניחים בתבנית אפיה ואופים על 180 מעלות כשעה

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת