33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

גרנולת אגוזים נטולת גלוטן

גרנולת אגוזים נטולת גלוטן

וטעימה ממש !

ראיתי את המתכון אצל ורד לב וממש חיכיתי להתחיל לתפעל את מייבש המזון כדי להכין אותה. 

אז מה שמים ? 

1/2 דלורית מאודה במשך 15 דק` ומעוכה לפירה

2 כוסות אגוזי מלך

1 כוס אגוזי מקדמיה

1 כוס אגוזי פקאן

1 כוס קשיו טבעיים

1 כוס פיסטוקים טבעיים

1/2 כוס זרעי דלעת

1/2 כוס זרעי חמניות

5 כפות סילאן

1 כף קינמון טחון

4 כפות שמן קוקוס

להוספה אחרי היבוש: 1 כוס קוקוס טחון, 1 כוס צימוקים

איך מכינים ? 

מתחילים בהשריה במשך שעתיים את האגוזים והזרעים במים ומסננים. אח"כ, מאדים את הדלורית עד רכות. במעבד מזון מכניסים את כל האגוזים (בלי המים כמובן) ובכמה פולסים טוחנים לעיסה לא חלקה. מניחים בקערה ענקית. באותו מעבד מזון טוחנים את הדלורית, סילאן, שמן קוקוס וקינמון עד שהכל מתערבב, ושופכים על תערובת האגוזים בקערה. לערבב היטב. 

כך זה נראה : 


מכניסים למייבש מזון למשך 10 שעות, על חום של 50 מעלות בערך, אחרי 5 שעות אני הפכתי את הגרנולה קצת שתתייבש היטב מכל הכיוונים. 

הכנתי את זה אתמול בערב, והיום בבוקר היתה לנו אחלה ארוחת בוקר (נאכלה בתאבון יחד עם חלב שקדים).  

    

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת