00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

נשיקות לחג

 

 

נשיקה זה ודאית נפלא.  

לא באתי לדבר על החלפת מיצים, מיצמוצי שפתיים או אחת שמשאירה חותם אדום על הלחיים מדודה בלומה :-)


באתי לספר לכם על ה`נשיקות` (עוגיות מרנג) שהכנתי במיוחד לחג המכילות בתוכן שוקולד צ`יפס לבן ושקדים גרוסים.


 

עוגיות מרנג - נשיקות לחג


2 חלבונים
קמצוץ מלח
1/2 כף חומץ
2/3 סוכר

1/4 כוס שוקולד צ`יפס לבן / חום
3/4 כוס שקדים גרוסים

 

 

לחמם תנור ל 135מעלות. להניח נייר אפיה על תבנית.

להקציף את החלבונים במהירות גבוהה  עד שמתקבל קצף. להוסיף מלח וחומץ
ולהקציף שוב עד שמתקבל קצף חזק (בערך 3 דקות). להוסיף סוכר, כף בכל פעם ולהמשיך להקציף לקבלת קצף בוהק.

להכניס פנימה שוקולד צ`יפס ושקדים גרוסים (אפשר להחליף עם קוקוס) ובעזרת נשקן/מרית לקפל לתוך הקצף.

 

 

להזליף נקודות -שבלוליות- על נייר האפיה או בעזרת שתי כפיות אם אין נייר מזליף וכו`...   לאפות כשעה עד שעה וחצי עד שהמרנג מתייבש גם בפנים.

לקרר ולאכול בתאווה.

 

חג אביב פורח


אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת