00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

טנזיה מתוקה וטעימה

 החומרים לטנזיה 

3-4 בצלי שאלוט פרוסים דק

פירות יבשים-מומלץ-שזיף,צימוק,אגוזי מלך,תאנים(ובחירה לפי רצונכם-יחס הפירות שווה כמות 200 גר לערך כל סוג)

1 מקל קינמון

1 כוכב אניס

2 כפות דבש

1 כף סוכר חום 

מיץ מחצי לימון 

200 גר שקדים מולבנים פרוסים 

אופן ההכנה 

בסיר רחב ושטוח נחמם 2 כפות שמן זית ונזהיב את בצלי השאלוט נוסיף כף סוכר (לקבלת קרמל) ובשלב זה נוסיף את הפירות היבשים.

נוסיף לסיר את מקל הקינמון,כוכב האניס,מיץ מחצי לימון,סילאן וחצי כוס מים,נביא לרתיחה ונבשל כ 10 דק` על אש נמוכה ליצירת "הרמוניה של טעמים"

לפני ההגשה נקפיץ קלות במחבת חמה את השקדים ונפזר מעל .מתאים לעיטור אורז לבן/תבשיל כבש

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת