00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קפוצ׳ינו פיטריות

 החומרים 

500 גר` מיקס פיטריות-שמפניון,שימגי,מלך,פורטובלו

3 כפות שמן ירוק 

50 גר` חמאה/מחמאה 

2 עלי מרווה 

1 נוזל ירקות/פיטריות/מים 

מיכל שמנת לבישול 

1/2 כוס ריצ׳ לקפה/חלב  

מלח פלפל 

אגוז מוסקט

 מומלץ להעשרת הטעם תמצית כמהין או ממרח 

אופן ההכנה 

בסיר עמוק נחמם את שמן הזית והחמאה ונוסיף את עליי המרווה,את הפיטריות נחתוך (בצורה גסה) ונטגן קלות .נוסיף את נוזל הירקות 

נתבל במלח פלפל ונבשל כ-20 דק` .לאחר מכן נעביר את הפיטריות ו הנוזל למעבד מזון ונטחן הייטב.

בשלב זה נעביר את הנוזל דרך מסננת נוסיף את השמנת לבישול נשלים טעם ונבשל לעוד 10 דק`.

את החלב נקציף בעזרת מקציף ידני .

וכעת נעבור להגשה 

נמזוג את המרק לספל נוסיף מעל כף ריצ׳ לקפה מוקצף ומעט "אבק" של אגוז מוסקט ונעטר בזרזיף שמן ירוק

אבקת כמהין/פורצ׳יני

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת