77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מבחר מתכוני קציצות - מתאים גם לפסח

 

שלא יגידו שאין מה לאכול בפסח, קבלו כמה אפשרויות לקציצות בחג הפסח.

קציצות ירקות:

מצרכים:

1.     5 עלים של מנגולד

2.     1/2 חבילה פטרוזילה

3.     1/2 חבילה כוסברה

4.     1 חבילה בצל ירוק

5.     מעט עלים של סלרי

6.     2 גזר בינוני

7.     1 תפוח אדמה גדול

8.     1 בצל יבש גדול

9.     3 כפות גדושות קמח מצה

10.  3 ביצים שלמות

11.  פחות מכפית מלח

12.  שמן לטיגון

הכנה:

1.     לקצוץ דק את הירקות הירוקים (מנגולד, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק)

2.     לקצוץ במג`מיקס או בפומפיה את הבצל/תפו"א/גזר

3.     לערבב ביחד ולהכניס הכל למסננת בערך 1/4 שעה להגיר נוזלים, אפשר לסחוט בידיים

        את התערובת

4.     להכניס התערובת לקערה מתאימה

5.     להוסיף קמח מצה, ביצים, מלח ולערבב היטב – התערובת צריכה להיות סמיכה, כך

        שאפשר ליצור ממנה קציצות

6.     לתת לתערובת לנוח 10 דקות

7.     לחמם מעט שמן במחבת, לקחת בכף או ליצור קציצות בידיים ולטגן משני הצדדים.

 

התערובת לאחר הקיצוץ והסינון מוכנה לטיגון

ועוד מתכונים לקציצות לפסח:


קציצות טונה מקופסא

קציצות בקר

קציצות כרישה ובשר

קציצות עוף ברוטב

קציצות בשר בקר ברוטב


חג טעים ושמח לכל עם ישראל

 
 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת