77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פשטידת כבד כשרה לפסח

פשטידת כבד כשרה לפסח

מצרכים

1/2 ק"ג כבד עוף

4 ביצים

4 בצלים בינוניים

3/4כוס קמח מצה

6 כפות שמן זית

6 כפות מים

תבלינים כמון,פלפל שחור גרוס,מלח

כלים

תבנית פירקס עם מכסה

 עיגול נייר אפייה בגודל תחתית הפירקס .

אופן ההכנה

לטגן את הבצל,להניח במעבד מזון

לטגן קלות את הכבד חצי דקה ולהפוך לחצי דקה

להעביר למעבד מזון אחרי שיתקרר

להוסיף את יתר החומרים

לרסק במעבד מזון

להניח על תחתית הפיררקס עיגול נייר אפייה ליצוק את התערובת

לכסות במכסה,למלא מים בסיר שיכול להכיל את הפירקס

לאפות בתנור ב200 מעלות במשך שעה,

לקרר מעט עם סכין חדה להפריד את הכבד מהפירקס

להפוך את הפשטידה על צלחת הגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת