00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

תבשיל בשר טלה פול ירוק ארטישוק וניחוח של כמון

החומרים

800 גר` (שקית) פול ירקו קפוא -בעונה זו רצוי פול טרי

10 תחתיות ארטישוק 

10 שיניי שום 

2-3 פלפל צ`לי טרי 

1 ק״ג בשר טלה עם עצם(שוק)/בשר כבש

3  כפות שמן זית 

1 ליטר נוזל עוף/בקר/מים

צרור פטרוזליה/כוסברה קצוצה

מלח,פלפל,כף פפריקה מעושנת,כמון

אופן ההכנה 

בסיר רחב נחמם  שמן זית נזהיב את שיניי השום והצ`לי,נוסיף לסיר עם השום את תחתיות הארטישוק החצויות.בשלב זה נוסיף לסיר נוזל עד כדיי כיסוי נביא לרתיחה ונבשל כ 25 דק` על אש נמוכה שהסיר מכוסה.

במקביל נחמם  2 כפות שמן זית ונסגור את הבשר נוסיף נוזל לכדיי כיסוי ונבשל  3/4 שעה .(כבש לפחות שעה ורבע)

לאחר 2 דק` נוסיף את הפול ולסיר עם בשר הטלה נתבל במלח,פלפל,ופפריקה מעושנת,ומעט כמון נוסיף נוזל עד כדיי כיסוי ונבשל

לעוד 30 דק` לערך,וכעת נעבור להגשה 

את התבשיל נגיש בקערה עמוקה (לא נחסוך ברוטב) נפזר מעל מעט כמון טחון המקנה ארומה משגעת נעטר בפטרוזליה קצוצה ובתיאבון.

 
 

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת