00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

צלע עגל חלב ברוטב יין אדום וחמוציות

 

החומרים

6 יח` צלעות עגל (ניתן למצוא במחלקות הבשר הטרי/קצב מומלץ)

10 בצלי שאלוט (קטנים במיוחד)

4 כפות שמן זית

1 כוס יין אדום

3 כפות חמוציות 

2 כפות דבש

2 כוס ציר עגל,בקר,מים

מלח פלפל 

עלה דפנה  

אופן ההכנה 

את הצלע נמרח קלות בשמן זית נתבל במלח ופלפל,נחמם מחבת פסים לרמת חום גבוהה ונצרוב את הצלעות תוך כדי לחיצה (לקבלת אפקט פסים)

נהפוך רק פעם אחת,בסיום נעביר לתבנית אפיה .

נעבור להכנת הרוטב 

במחבת נחמם 2 כפות שמן זית ונזהיב קלות את הבצלצלים נוסיף 2 כפות דבש לאחר שהדבש "עטף" את הבצלים נוסיף למחבת את היין,מלח,פלפל

 עלה הדפנה,חמוציות ונוזל הבקר נביא לרתיחה ונבשל כ-15 דק` .

במקביל נחמם תנור לחום 180 מעלות ונצלה את הצלעות בתנור ל 7-10 דק

נעביר לצלחת הגשה  נבזוק מעל מעט רוטב יין אדום  ונעטר בבצלי השאלוט.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת