00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פירות יבשים ממולאים

 

החומרים

מגוון פירות יבשים(תמר,שזיפים,משמש,תאנה)

300 גר` בשר טחון (מומלץ 70% בקר-30% כבש)

5 יח` בצל סגול

2 מקלות קינמון

מלח 

פלפל גרוס

פטרוזליה קצוצה

"אבק" קינמון טחון

3 כפות שמן זית

כף סילאן

כף מייפל

כוכב אניס

כפית ראס אל חנות

2 כוסות נוזל בקר/עוף

אופן ההכנה 

ראשית נגלען את הפירות (תמר,שזיף) וניצור מעיין כיס קטן .

במקביל נכין את המילוי נערבב את הבשר עם התבלינים(מלח,פלפל,קינמון טחון,ראס אל חנות כף שמן ופטרוזליה קצוצה)

 נחמם סיר רחב ושטוח עם 2 כפות שמן זית,נחתוך את הבצל לרצועות דקות נקרמל בתוספת כף סילאן ומייפל

נצרף לחגיגה את הנוזל(כוס אחת),מקל קינמון,טימין,כוכב אניס ונשלים טעמים(מלח פלפל ומעט ראס אל חנות) נבשל כ-10 דק` ונסדר את הפירות בסיר בצורה סיבובית (במידה ויש צורך נוסיף כוס נוזל)ונבשל על אש נמוכה כ-20 דק` לקראת ההגשה נעטר בפרוזליה קצוצה בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת