00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

ארטישוק ממולא בבשר לצד פול ירוק וכרפס

החומרים

500 גר בשר טחון

10-12 תחתיות ארטישוק

3 גבעולי כרפס

כוס עלי כרפס קצוצים

מלח פלפל ראס אל חנות כורכום

ביצה

קמח מצה

פטרוזליה 

אופן ההכנה 

נתבל את הבשר הטחון (כ- 500 גר`) בפטרוזליה,מלח פלפל,כף ראס אל חנות, 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן.

ניצור מעיין כדורים ונמלא את תחתיות הארטישוק נניח במקרר למשך חצי שעה לאחר מכן נתבול את הארטישוק  בביצה ולאחר מכן בקמח מצה ונטגן בשמן עמוק וחם.

במקביל נחתוך את גבעולי הכרפס באורך 3-4 ס״מ ונבשל במים עם כפית כורכום  לאחר 15 דק נוסיף את הפול הירוק נתבל

במלח פלפל לבן ונוסיף פרוסות לימון וכוס נוזל ונבשל כ-10 דק ,בשלב זה נוסיף  את תחתיות הארטישוק הממולאות  

נפזר מעל עלי סלרי קצוצים וחצי כוס זיתים שחורים מגולענים  נבשל כ-25 דק על אש נמוכה

.

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת