00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פרגית ברוטב פלפלים קלויים

עבור 6 סועדים

החומרים

 

6 יח` פרגית נקיים מעצם
 
2 כפות פפריקה מעושנת
 
3 כפות כוס שמן זית
 
מלח פלפל
 
כף לימון כבוש טחון
 
1 גבעול סלרי קצוץ 
 
5 פלפלים קלויים מקולפים חתוכים לרצועות
 
10 שום קונפי (שיניי שום מבושלות בשמן זית בטמפ נמוכה-עד 50 מעלות/עד ריכוך)
 
1/2 כוס זיתים מזן סורי מגולענים/זייתים שחורים יבשים (יש להרתיח בתוספת חצי לימון בכדיי להרחיק מרירות ולשטוף)
 
כף אריסה מתוקה
 
אופן ההכנה
 
 
יש להשרות את הפרגית בשמן זית ובפפריקה המעושנת,מלח ופלפל לחצי שעה.
 
נחמם מחבת ללא שמן נצרוב את הפרגית ל 2 דק לערך מכל צד ונוציא לתבנית .
 
נוסיף למחבת (על השמן הקיים הוא מלא בטעמים) את השום,הפלפלים,הזיתים,הלימון הכבוש ולבסוף את הסלרי הקצוץ נשלים טעמים וחצי כוס נוזל של
 
עוף(במידה ואין מים) נרתיח קלות נוסיף כף אריסה "נעטוף" את הפרגיות ברוטב ,נאפה בתנור ל 10/15 דק בחום 180 מעלות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת