00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

ברולה כבד עוף

 

המתכונים עבור 6 סועדים

ברולה כבד עוף מעוטר בצי`פס תפו"ע 

החומרים

1/2 ק"ג כבדי עוף 

2 בצלים לבנים (בגודל בנוני)

כף דבש

3 כפות ברנדי

מלח פלפל שחור טחון

3/4 כוס שמנת צימחית

2 תפו"ע מזן גרנד סמית 

כף אבקת סוכר 

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה 

נקצוץ את הבצלים ובמקביל נחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית,נקרמל את הבצל (בעזרת הדבש) ונוציא לקערה.

נתבל במלח ופלפל  את הכבדים ונקפיץ עם כף שמן זית נטפטף כף ברנדי נשלהב ונכבה את האש.

ניתן לתערובת להתקרר ונעביר למעבד מזון,נטחן עד קבלת מרקם חלק בתוספת זילוף בהדרגה של השמנת צימחית .

את התערובת נעביר דרך מסננת רשת לקבלת מרקם חלק ונקי.נשלים טעמים ונעביר לכלי הגשה (אני ממליץ כוס אספרסו) ונקרר היטב.

את תפו"ע נפרוס לעובי 3 מ"מ (בעזרת מנדולינה/סכין) נפזר מעל מעט אבקת סוכר ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד ייבוש מוחלט.

וכעת ניגש להגשה 

נוציא את כוסות הכבד מהמקרר נפזר מעל מעט סוכר חום ובעזרת ברנר נצרוב עד המסת הסוכר לקרמל עדין.

נעטר בצ`פס תפו"ע וביסקוט אגוזים ניתן להוסיף פרי יבש מתקתק ובתוספת צייסר של ברנדי להשלמה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת