00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עוגת ביסקווטים בסיס שוקולד בציפוי קרם וניל

 

לבסיס :

250 גרם ביסקווטים בטעם שוקו שבורים גס

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

1 כוס חלב 200 מ"ל לבסיס

 

לציפוי :

איסטנט פודינג בטעם וניל

1 כוס חלב

1 שמנת מתוקה 38%

גבינה לבנה 5% -   500 גרם 

3 כפות ליקר שוקולד

וופל שוקולד מגורד לציפוי

 

שלב ראשון הכנת הבסיס בסקווטים עם שוקולד:

  1. בקערה מרסקים את הבסקוויטים
  2. ממיסים את השוקולד  ביחד עם החמאה במקרו למס` דקות.
  3. מוסיפים את החלב לשוקולד ומערבבים היטב , מתקבל מרקם חלק .
  4. בתבנית פיירקס משטחים את הביסקווטים עם השוקולד.

שלב שני הכנת הקרם:

  1. מכינים לפי הוראות ההכנה שרשום על גבי האינסטנט פודינג
  2. מוסיפים את השמנת מתוקה, וכוס חלב ומקציפים בעזרת מיקסר או מקצף ידני.
  3. להוסיף את הגבינה בקיפול בעדינות לא לשבור את הקצפת , עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. להוסיף את הליקר ולקפל שוב בעדינות - לא חובה מי שרוצה אפשר לוותר.
  5. הקרם מוכן.

שלב שלישי שילוב הקרם עם הבסיס:

  1. שיטחנו את הביסקווטים
  2. מצפים את העוגה עם הקרם
  3. לוקחים וופל שוקולד שיש בבית מגרדים בעזרת פומפיה על גבי כל העוגה.

ועכשיו למקרר לאיזה שעתיים לפני ההגשה..

יום מתוק

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת