2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

כבד עוף בתוספת אורז אדום ....

כבד עוף בתוספת אורז אדום ....

שני מתכונים ברשומה אחת ,אורז אדום התוספת המושלמת והאהובה הצבע משגע והטעם ערב לחיך ,ולצידו

מוגשים כבדי עוף עם המון בצל מטוגן וסילאן ,סלט ירקות ליד והנה הארוחה המושלמת .

אורז אדום:

1כוס אורז שטוף מסונן


11/4כוסות מים רותחים

 
מלח ,פלפל שחור

 
1כף גדושה פפריקה מתוקה


1/2כף רסק עגבניות


מעט אגוז מוסקט


1בצל קצוץ

 

מעט שמן


לטגן את הבצל להוסיף את האורז לטגן מעט ביחד ,להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב

ולהמשיך  לטגן ,להוסיף את המים לערבב, להעביר ללהבה הנמוכה ביותר,לכסות במכסה לבשל כ18 דקות


לא לפתוח את המכסה, לכבות את הלהבה .לפתוח את הסיר אחרי 10 דקות לערבב עם מזלג יוצא אורז אחד אחד


 

כבד עוף :

1/2 קילו כבד עוף

4 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות

פלפל שחור גרוס

מלח

2 כפות סילאן

מעט שמן

לצלות את הכבדים באש גלויה ,במחבת לטגן את הבצל עם השמן עד להזהבה להוציא להניח בצד .

להכניס את הכבדים למחבת לטגן מעט את הכבדים לתבל במלח ופלפל שחור גרוס ,להמשיך לטגן עד

שהכבדים מחליפים צבע כ5 -6 דקות להוסיף את הסילאן לערבב,להוסיף את הבצל המטוגן לערבב בזהירות

להגיש בליווי אורז אדום .

כב 

 

 

  11/2 קי

   111

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת