00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

כרעי עוף בטריאקי - פשוט וקל להכנה

 

 

 

זה יצא טעים וכולכך פשוט להכין ממליצה בחום ....

המצרכים:

3 כרעי עוף

2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות ארוכות

3 כפות טריאקי

1 כפית פפריקה אדומה

פלפל שחור או פלפל לבן - לפי הטעם

1 כף שמן לטיגון הבצל

1/2 כוס מים

תבנית חד פעמית גודל בנוני

 

 נקיון העוף  - אני שוטפת את העוף במי ברז, ואז מרתיחה אותו עם מים רתיחה אחת ומסננת

         

אופן ההכנה:

1. לאחר ניקוי העוף , יש להניח את העוף בתבנית .

2. מטגנים במחבת  עם כף שמן אחת  את הבצל על אש בנונית - יש לערבב היטב , עד להשחמה.

3 . את הבצל המטוגן מפזרים על העוף ועל התבנית.

4. מפזרים בעזרת הכפית על גבי העוף את הפפריקה, ומפזרים על כל כרע עוף כף רוטב טריאקי.

5. מתבלים בפלפל שחור או לבן, ומוסיפים חצי כוס מים .

6. בעזרת הידים מלטפים את העוף לספיגת הטעמים.

7. מכניסים לתנור מחומם מראש 180 מעלות עם נייר כסף - כשעה .

                                          ועוד 40 דקות ללא הנייר כסף - עד להשחמה

בתאבון..

      ערך קלורי של המתכון  באתר : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3623    

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

                                 

                                         

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת