00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

קישואים מוקפצים בווק

אשתי לא אוהבת קישואים במרקם רך מדי. גם אני מעדיף אותם קצת יותר פריכים מהמקובל.
אחת הדרכים המקוריות לשמור על הקישואים שלא יסתמרטטו היא להקפיץ אותם בווק.

הנה מתכון לקישואים מוקפצים וטעימים, קל להכנה:

 

המצרכים הדרושים:

  1. 5-6 קישואים בינוניים מקולפים וחתוכים לפרוסות.
  2. בצל קצוץ דק
  3. 2 שיני שם קצוצות דק
  4. קצת שמן זית לטיגון
  5. כפית מלח
  6. פלפל טחון טרי
  7. מעט רוטב סויה

 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בווק על אש גבוהה ומטגנים את הבצל והשום תוך כדי ערבוב
  2. מוסיפים את הקישואים והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב במשך כעשר דקות - עד שהקישואים אכילים אך לא רכים
  3. זה הכל. פשוט, לא?

בתיאבון!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת