00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

פרחי ג`לי תותים וקוקוס

04/04/2013

 

 

לפעמים כשמשעמם לי אני הולכת לחדר המשחקים שלי - המטבח. מסתכלת במזווה, מסתכלת במקרר ומחפשת איזה צעצועים נשארו וממה אפשר להכין את הפאזל של היום! ובכן היום מצאתי שתי קופסאות של ג`לי בטעם פטל, מעט קוקוס קופסאת ריבת חלב ומעט תותים שאיך להגיד בעדינות - כבר ראו ימים יפים יותר. וכדי להשיב להם את נעוריהם היה צורך במתיחת פנים די רצינית לכן רקחתי להם תחתית מקוקוס מעורב בריבת חלב, פרסתי אותם דק ועיטרתי את הקערית הקטנה ומלאתי בג`לי אדום בטעם פטל שיכסה על הכל. ולטאש הסופי הוספתי מעט קוקוס ביד חופשית. 

האמת בסופו של דבר כשהסתכלתי על "היצירה" הבנתי שמבלי לשים לב הכנתי קינוח חמוד שמאוד הזכיר לי את פרחי הפרג או הנוריות, וכחובבת פרחים מושבעת לקחתי לעצמי רגע להתענג על פרח אחד בעוד שניים אחרים נכנסו מייד לכוננות צילום.

 

 

 

האמת חברים שלדעתי הכי כייף זה להכין את הקינוח הזה בעזרת הילדים ולתת להם יד חופשית ביצירה ועיצוב!

 

המצרכים 

  • 1/2 1 כוסות קוקוס

  • 2 כפות ריבת חלב / חלב ממותק

  • 2 קופסאות ג`לי (אפשר בכל טעם שאתם רוצים)

  • 1/2 קופסאת תותים לקישוט

 


 

ההכנה: 

  1. מערבבים בקערה את הקוקוס וריבת החלב, עד שמתקבלת מסה אחידה.

  2. מסדרים בכל קערית הגשה מעט מתערובת הקוקוס בתחתית ומקשטים בתותים. (אפשר גם בפירות אחרים כמובן)

  3. מכינים את הג`לי לפי ההוראות ומוזגים מעל הפירות.

  4. מכניסים למקרר לקירור וייצוב. 

 

זהו זו כל התורה על רגל אחת... על שתי רגליים או אפילו בישיבה...חחח

 

 

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!!

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת