77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

סדנת בישול עם השף אהרוני בחסות FAIRY

סדנת בישול עם השף אהרוני בחסות FAIRY

 

 

אתמול הוזמנתי לסדנת בישול של אהרוני בחסות של FAIRY נוזל כלים.

גילוי נאות אני משתמשת שנים בפיירי קלאסי אך רק בצבע הירוק,כי הוא מסיר את השומן מהכלים בקלות,מבריק את הכלים ,משתמשת בו גם להסרת כתמים בבגדים  שטיחים ובספות

מוחקת קישקושים של הנכדים מהדלתות והקירות.

והוראות כתובות שקיבלתי מבני על שטיפת בקבוקי תינוק עם פיירי 

שמים קצת פיירי בבקבוק, מוסיפים מים מכניסים את הפטמה הפוכה 

סוגרים עם המכסה ומנערים

משרים לרבע שעה ושוטפים

פיירי מנקה היטב את הבקבוק ולא משאיר ריח של סבון.

תמיד מגיעה עם רשימה לקניות ומושיטה את ידי למוכר והידוע 

 שמחתי להחשף בסדנה לעוד מוצרים שלא הכרתי     .

.

 

 עוד ספרו לנו הנציגות של פיירי

  • הייצור שלFairy  החל בשנת 1963 במפעל הראשון של פרוקטר אנד גמבל בגרמניה.
  • Fairy  הושק בישראל ב-2002. את הקמפיין של פיירי בישראל מלווים זה 4 שנים הפרזנטורים גברי לוי וישראל אהרוני.
  • Fairy  נכנס לספר השיאים העולמי של גינס, בזכות כמות הכלים הגדולה ביותר שנשטפה באמצעות בקבוק נוזל כלים בנפח 1 ליטר באירוע סטודנטים שנערך באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע. הבקבוק הספיק לשטיפת 20,868 צלחות!
  • אחרי השיא שנשבר בישראל, נשבר שיא נוסף בספרד- שטיפת מחבת הפאייה הגדולה בעולם (בגודל של מגרש כדורסל, 21 מטרים) בעזרת ליטר אחד של .Fairy  מרכיבי הפאייה שקלו 38 טון והספיקו להאכלת יותר מ- 110,000 עוברי אורח.
  • במשך ההרצאה התכבדנו
  • אחרי הסבר קצר
  • אהרוני בחר לנו 4 מתכונים  בניחוח אסיאתי מתכוני בסיס פשוטים אותם ניתן לשדרג, לשפר ולשנות כיד הדימיון 
  •   סדנת בישול עם השף אהרוני בחסות FAIRY

 

מנה ראשונה כדורי עוף מצופים שומשום שחור לבן

כל המתכונים קיבלנו במייל באדיבות אהרוני  ופיירי

כדורי עוף מצופים שומשום שחור-לבן

מצרכים:

1 ק"ג חזה עוף טחון

5 בצלי שאלוט קצוצים דק

3 שיני שום קצוצות דק

3 ס"מ שורש ג`ינג`ר טרי קצוץ דק

1 כוס עלי כוסברה קצוצים

1 קולרבי בינוני קצוץ דק

1 ביצה

1 חלמון ביצה

3 כפות רוטב סויה - בקבוק

3 כפות קורנפלור

מלח, פלפל שחור טחון טרי

מעט אבקת צ`ילי חריף

 שמן קנולה לטיגון - 4 ליטר (לשתי הסדנאות)

לציפוי:

1 כוס גרגירי שומשום לבן

1 כוס גרגירי שומשום שחור 

הכנה:

-מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומקררים כשעה.

-מרטיבים את הידיים וצרים מהתערובת כדורי בשר קצת יותר קטנים מכדורי פינג-פונג.

-מערבבים את שני סוגי השומשום ומפזרים אותם על צלחת שטוחה.

-טובלים את הכדורים בצלחת השומשום ומגלגלים אותם כך שהם יהיו מצופים לגמרי. מטגנים אותם בשמן עמוק וחם כשלוש-ארבע דקות. מגלגלים אותם תוך כדי הטיגון עד שהשומשום שחום מעט.

להגשה: משפדים כל שלושה כדורים על שיפוד במבו ומגישים עם רוטב סויה חריף.

כלים:

סיר טיגון 

שיפודי במבוק קצרים

צלחות אוכל קטנות

מפיות נייר

צלוחיות לרוטב

לרוטב סויה חריף

חצי כוס רוטב סויה - בקבוק

חצי כוס מיץ לימון

חצי כוס מירין

3 שיני שום כתושות

2 פלפל צ`ילי אדום פרוס

3 בצלים ירוקים קצוצים

2 כף סוכר חום

 סלט אסייתי

2 דייקון טרי קלוף

5 גזרים קלופים

5 מלפפונים קטנים ומוצקים

5 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון

2 כוסות נבטים טריים

לרוטב:

שליש כוס חומץ אורז -בקבוק

שליש כוס סוכר

שליש כוס מים

כפית שמן שומשום - בקבוק

2 כף ג`ינג`ר טרי קצוץ דק

מעט מלח

-מערבבים את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס לגמרי.

חותכים את הירקות לרצועות דקות.

יוצקים עליהם את הרוטב, מערבבים ומשהים כמה דקות.

כלים

 4-5 קולפני זוליינים

קערות הגשה

 

מנה שנייה סולומון ושעועית ירוקה בזיגוג אסייתי

סלמון ושעועית ירוקה בזיגוג אסייתי

מצרכים:

1  פילה סלמון טרי שלם מוצק ועבה ומנוקה מעצמות - עם העור; להשאיר אותו שלם - אנחנו נחתוך למנות; להזמין מזנו דגים - רונן: 050-5742666

מלח, פלפל גרוס

מעט שמן זית

לזיגוג:

6 כפות חומץ בלסמי - בקבוק

6 כפות רוטב סויה - בקבוק

6 כפות מירין - בקבוק

6 כפות מיץ לימון סחוט

2 כף שמן זית

2 כף ג`ינג`ר טרי קצוץ דק

4 כפות סוכר חום

מלח, פלפל גרוס

שעועית ירוקה

בצל ירוק חתוך לתלתלים - חתוך לרצועות דקיקות לאורכו, החלק הלבן והירוק, טבולים במי קרח

מעט שומשום שחור קלוי

הכנה:

-ממליחים ומפלפלים את הסלמון.

-צורבים את הנתחים במחבת טפלון מרוחה במעט שמן, חמה מאד כשלוש דקות מכל צד.

-מערבבים בקערית את תערובת הזיגוג.

-יוצקים את תערובת הזיגוג למחבת, מביאים לרתיחה ומזגגים את הסלמון כשלוש דקות, סביב סביב.

-מקפיצים את השעועית הירוקה במעט שמן סויה ושום.

-מניחים על צלחת שעועית, עליה נתח דג מזוגג, עליו תלתלי בצל ירוק ומעט שומשום קלוי

כלים:

צלחות אוכל לכל משתתף

סכום

מפיות

סיר רחב גדול עם מים רותחים

מחבתות טפלון - 2-3

מנה אחרונה

אננס מזוגג עם גלידה

 אננס מזוגג עם סורבה אננס

 מצרכים:

2 אננס טרי גדול 

100 גרם חמאה

4 כפות סוכר חום

חצי כוס רום כהה או ברנדי

2 כף ג`ינג`ר טרי קצוץ דק

2 חבילה נענע טרייה

1 ק"ג סורבה קוקוס או סורבה פרי או סורבה נענע או גלידה

 

הכנה:

 קולפים ופורסים את האננס לטבעות (חותכנים)

-שמים את כל שאר החומרים במחבת רחבה ומביאים לרתיחה.

-מכניסים פנימה את טבעות האננס, מבשלים ומזגגים אותם יפה בתערובת כעשר דקות.

-מניחים על צלחת, מסביב מטפטפים מהרוטב ומניחים מעל כדור סורבה ועלי נענע

למארגני האירוע של תפוז

תודה שזכיתי להשתתף באירוע
אורגן למופת ,ניצול זמן מקסימלי עם אווירה חמה וביתית.
שף אהרוני בחירה מנצחת  וטעימה.
המוצרים של פיירי אהובים עלי
חזרתי הביתה עם הרבה טיפים ומתכונים מעניינים.
יצאתי  בבוקר בשעה 6:30 מעכו ,והרגשתי שהיה שווה
שוב תודה 
והמשך שיתוף פעולה.
 
לסיכום במשפט אחד
ב"FAIRY" השתמשת בניקיון מושלם ,חסכוני בנוזל ובזמן זכית.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת