55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

מוקפץ פטריות, שושקה ואפונת שלג @

על פלפל השושקה כבר דיברתי רבות, האדום !
זהו הפלפל האהוב עלינו בבית,
בכל הוריאציות האפשריות...
טעם מדהים !

                           

פה שילבתי אותו במוקפץ ירקות עם פטריות ואפונת שלג,
לאחר שנקלה בתנור עם מלח גס ושמן זית, 
ממש בקטנה, טעים טעים !

                          

מוקפץ פטריות, שושקה ואפונת שלג

מצרכים:

5 פלפלי שושקה אדום מתוק

מלח גס לפי טעם

שמן זית

2 סלסלאות פטריות שמפיניון טריות, חתוכות לפרוסות

1 סלסלה אפונת שלג

מלח לפי הטעם

רבע כפית פלפל שחור

1 כף רוטב סויה

1 כף רוטב צ`ילי מתוק

חצי כפית סוכר חום

רבע כפית גרגירי צ`ילי חריף

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, יש להניח את השושקה, לפזר מלח גס ושמן זית,

להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל230 מעלות - למשך כ-20 דקות.

לאחר שהשושקה נקלה קלות, לחתוך לטבעות.

בווק או מחבת חמה עם השמן יש להוסיף את הפטריות החתוכות ולטגן עד להשחמה יפה,

להוסיף את השושקה ואת האפונת שלג, לערבב ולהמשיך כמה דקות יחד.

להוסיף את התיבול, לערבב ולכבות את האש.

בשלב זה, ניתן להוסיף נודלס מוכן, או פסטה, או אורז, 
אפשר להקפיץ רצועות חזה עוף ביחד,
או שאפשר להשאירה כתוספת נחמדה.

                      

מנה קלילה וטעימה 

                  

תהנו לכם !                 

 רותי 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת