00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קדירת שוקי עוף וירקות שורש

אני....אוהב....קדירות!!!! הטעמים מתערבבים ומתעצמים והציפייה לראות איך יצא התבשיל היא בין ההמתנות הקשות שלי!

אבל הקדירות שלי אף פעם לא מאכזבות אותי ...

מצרכים:

10 שוקים

2 בטטות בינוניות חתוכות לחצאי רבעים

3 תפוחי אדמה בינונים חתוכים לרבעים

2 בצלים חתוכים לרבע

ראש שום מפורק לשיניים קלופות

4 גזרים קטנים קלופים חתוכים לחצי

3 שורשי פטרוזיליה חתוכים לחצי

2 שורשי סלרי חתוכים לקוביות

1 כרישה (לוף) חתוך לחתיכות באורך 3 ס"מ

לרוטב:

חצי כוס יין אדום

כף פפריקה מרוקאית

כף אבקת מרק עוף

2 כפיות קטשופ

2 כפיות דבש

כף חומץ בלסמי

מלח ופלפל

3 כפות שמן

אופן ההכנה:

בסיר כבד מחממים את השמן וסוגרים את שוקי העוף ומוציאים.

מכניסים את הבצל והגזר ומטגנים כ-5 דקות.

מוסיפים את שאר הירקות הנותרים ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב, ומוציאים חצי החוצה.

מניחים על חצי מכמות הירקות שנשארה בסיר את שוקי העוף ועליהם את הירקות שהוצאנו.

בקערית מערבבים את הרוטב ומוסיפים להם כוס מים רותחים, מערבבים ושופכים פנימה על כל הירקות.

מוסיפים מים עד חצי מגובה הסיר, מביאים לרתיחה, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומשאירים על אש קטנה כשלוש שעות....

בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת