00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קינוח בכוס - קרם וניל עם קראסט פירורים מפתיע בליווי רוטב תות

אז החלטתי לפנק את אישתי והבנות בקינוח, התכנון הראשוני היה פבלובה (כי אשתי נורא אוהבת) ברגע האחרון שיניתי כיוון ויצא פצצה, אז קבלו מתכון שמתאים לבערך 15 כוסיות:

מצרכים לקראסט:

2 חבילות פתי בר

200 גרם קוקוס (שקית)

פחית חלב מרוכז

מצרכים לקרם וניל:

חבילת פודינג וניל צרפתי

מיכל שמנת מתוקה (תשאירו 2 כפות לאחר כך)

כוס חלב

חצי כף סוכר

מצרכים לרוטב תות:

25-20 תותים

2 כפות שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

לעיטור:

5 תותים פרוסים

חופן עלי נענע

אופן הכנת הקראסט:

במעבד מזון נטחן את הפתי בר לפירורים, תוך כדי טחינה נוסיף את הקוקוס והחלב המרוכז ונוציא לקערה.

אופן הכנת הקרם וניל:

בקערה מכניסים את החלב והשמנת ומוסיפים את הסוכר ואבקת הפודינג ובעזרת  בלנדר מערבבים עד קבלת מרקם סמיך. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

אופן הכנת רוטב התותים:

שוטפים את התותים וחותכים לחצי ומכניסים לקערה, בעזרתבלנדר מוט טוחנים עד שהתותים הופכים למיץ, מוסיפים את הסוכר והשמנת (לשינוי הצבע) וממשיכים עם הבלנדר מוט עוד 2 דקות. 

הרכבת המנה:

בכוסיות מכניסים מהקראסט ועליו קרם וניל ושוב קראסט ושוב קרם וניל, מעמידים יפה פרוסת תות ועלה נענע (לפרוסות תות שוות בגודלן אפשר לפרוס עם פורס ביצים) זולפים למעלה מעט רוטב תות ומגישים!!

יאללה לכו לפנק את היקרים לכם!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת