כבר סיפרתי בעבר על אהבתי לחצילים קלויים בפרט ולירקות קלויים בכלל. אז קבלו סלט פשוט ומעולה עם הרבה טעמים, מילה שלי לא תפסיקו לאכול ולנגב עד שהצלחת מבריקה ואף תאמצו אותו לארוחות השישי שלכם.
מצרכים:
חציל אחד
פלפל אדום גדול
חצי בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות (לא חובה, נהדר גם בלי....)
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
קולים את החציל והפלפל (בגלל שלא נשתמש כלל בקליפה חרוכה, אפשר גם בתנור רק אל תשכחו לחורר את החציל מעט לפני כדי שלא יתפוצץ...)
לאחר שמוכן מקלפים את הקליפה וקוצצים את החציל והפלפל ומכניסים לקערית מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה ושאר המצרכים ומערבבים.
הוספת תגובה
20 תגובות