66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת אגוזים ושקדים

עוגת אגוזים ושקדים

המתכון לעוגה העשירה הזו לקוח מהספר עוגות לכל חג של חנה שאולוב.עשיתי בו שינויים קטנטנים. אני מכינה את העוגה בפסח,ולא רק. עוגה טעימה ויוצאת רטובה.חנה ממליצה למרוח ריבה על העוגה.ועל העוגה שמנת מתוקה. לי זה כבדולכן פיזרתי אבקת סוכר,ולפעמים גם לא שמה אבקת סוכר.

המצרכים:

6 ביצים

1 ורבע כוסות סוכר

200 גרם שקדים טחונים

100 גרם אגוזים טחונים

1 כף תמצית וניל

1 כף מיץ לימון

גרידה מתפוז אחד

2 כפות קורנפלור/ קמח תפוחי אדמה.

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים עם הסוכר עם וו הגיטרה

במהירות גבוהה עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת גוון בהיר (עשר דקות)

מערבבים את השקדים הקורנפלור והאגוזים, בקערה נפרדת.

מכבים את המיקסר ומערבבים בכף עץ את האגוזים,תמצית וניל,הלימון וגרידת התפוז

בזהירות כדי לא לשבור את תפיחת הביצים.

משמנים תבנית מס 26.ואני קימחתי את התבנית במעט קורנפלור.

אופים ב170 מעלות בער כ45 דקות.או עד שקיסם הננעץ בה יוצא יבש

אם ראיתם שהעוגה משחימה ועדיין לא אפויה.כסו בנייר אלומיניום קלות

את העוגה .

מצננים ומפזרים אבקת סוכר     

ונהנים מעוגה טעימה

בהצלחה

וזה הזמן כבר לאחל לכם גם 

חג שמח וכשר

שלכם מכל ה

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת