00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת ספרייט

זו העוגה שהחיילת שלי ביקשה שאכין השבת. עוגה לימונית בחושה קלה להכנה עם טוויסט מעניין ברכיבים:

רכיבים:

340 גרם מרגרינה

2.5 כוסות סוכר

5 ביצים

3 כוסות קמח

2 כפות תמצית לימון (להשיג בחנויות המתמחות באפיה)

3/4 כוס ספרייט

הוראות הכנה:

מקציפים מרגרינה סוכר, ושתיים מהביצים מס` דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את שאר הביצים ותמצית לימון, מערבבים. מוסיפים קמח וספרייט לסירוגין.

אופים בתבנית עגולה (עדיף סיר פלא - כלומר: עגולה עם חור באמצע) משומנת במשך כשעה ורבע בחום בינוני. בכל העוגות - מכניסים קיסם בסוף האפיה ואם הקיסם יוצא נקי - העוגה מוכנה. אם העיסה עדיין דביקה ונדבקת לקיסם - תנו לעוגה עוד קצת זמן. עד חמש דקות.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת