00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

משולשי בצק ממולאים

 

חצי מהמשולשים מילאתי בתערובת גבינות וחצי בעלי חוביזה שקטפתי בגינה.והריח שמתפשט במטבח... פשוט תענוג.אפשר לקחת את המשולשים לבית הספר, לפיקניק וכו`. הם תוספת טעימה, שמתאימה גם לחג שבועות וגם לפורים.
חומרים ל כ22 משולשים
1.1/2 כוסות קמח קונדיטור
1 כוס קמח ללחם
1/2 כוס קמח תירס דק
1 כף שטוחה גרעיני דלעת טחונים
1 כף מלח
11/2 כפות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
3 כפות שמן זית+ שמן זית להברשה לפני אפייה
מים פושרים לפי הצורך, מתחילים עם כוס 
מילוי עלים-
חופן עלי תרד/סלק/חוביזה, שטוף וקצוץ
1 בצל יבש בינוני קלוף וקצוץ
1 עגבניה גדולה, בשלה, קלופה וקצוצה
כ1/4 כוס מים
1 כפית ממרח עגבניות מיובשות
2 כפות חומץ בן יין
מעט פלפל טחון
מעט זרעי כוסברה טחונים
מלח לפי הטעם
מטגנים את הבצל ב3 כפות שמן עד הזהבה,מוסיפים את העלים הקצוצים וכרבע כוס מים 
בוחשים ומאדים כשתי דקות
מוסיפים את העגבניה ,בוחשים ומאדים כ שתי דקות נוספות
מוסיפים את החומץ,תבלינים וממרח עגבניות ,בוחשים ומאדים עד לריכוך העלים
מקררים לפני המילוי
מילוי גבינות-
3 כפות גבינה לבנה רכה
2 כפות גבינת שמנת 5%
100 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת
50 גרם גבינה מלוחה מגוררת
למריחת העלה לפני המילוי-  כרבע כף ממרח עגבניות מיובשות לכל עלה.
בוחשים היטב את כל החומרים למעט ממרח העגבניות
 
אופן ההכנה-
מנפים את הקמחים וגרעיני הדלעת לקערת המיקסר, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב
יוצרים גומה, בתוכה שמים את השמרים וכפית הסוכר
מוזגים כרבע כוס מים פושרים לגומה ומכסים עם הקמח שבדפנות
מוסיפים את השמן, ו3/4 כוס מים פושרים
לשים עם וו גיטרה את החומרים , תוך הוספת מים פושרים , עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט במרקם של חומוס סמיך.
מכסים ומניחים להתפחה על כרית חימום למשך כשעה.
בזמן שהבצק תופח מכינים את המילוי.
לאחר שהבצק תפח, מוסיפים חופן קמח קונדיטור ולשים ,תוך הוספת מעט קמח עד לקבלת בצק לא דביק.
קורצים מהבצק חתיכות כדורים קטנים 
מקמחים קלות משטח עבודה , מרדדים כל כדור לעלה עגול ודק.
שמים ככף מהמילוי וסוגרים בצורת מעטפת 3 חלקים מהעיגול ליצירת משולש.
מברישים מעט שמן זית על כל משולש
אופים בתנור שחומם מראש , בחום של 180 מעלות עד שהמאפים מזהיבים, כ 15,20 דקות.
הערות-
ניתן לשלב חצי כוס חלב סויה במקום חצי כוס מהמים, זה תורם לרכות המאפה
אם מכינים סוג אחד של מלית,יש צורך בהכנת מנה כפולה
לאחר שמוציאים את התבנית מהתנור ,לכסות את המאפים החמים עם מגבת נקייה
אם משתמשים בעלי חוביזה, כדאי להקפיד לקטוף רק את העלים הצעירים
למתכון בתוספת ערכים תזונתיים-http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3598

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת