2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פסטה בעשבי תיבול ...

פסטה בעשבי תיבול ...

פסטה ,תוספת אהובה והכנה מאוד פשוטה ,פעם בשבוע לפחות יש אצלי פסטה לא משנה באיזה צורה או רוטב

תמיד היא תוספת מתאימה ,היום הכנתי פסטה פראפלה או עניבת פרפר ,אפשר להכין את הרוטב גם עם פסטה

פוסילי ביסלי ,וגם עם פנה ,אפשר גם מקרוני הכל הולך ומתאים לרוטב .הריח שמתפשט בבית מהשום ,

והבזיליקום תענוג .

הוראות הכנה:

לבשל חבילה פסטה פראפלה כמו בהוראות שעל השקית ,לסנן


בסיר נפרד לטגן 2שיני שום עם מעט שמן זית

להוסיף 1/2 כוס בזיליקום קצוץ דק

חופן כוסברה קצוצה דק

חופן פטרוזליה קצוצה דק

1/2 כוס מים

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית אבקת מרק עוף

לערבב היטב להביא לרתיחה

להוסיף את הפסטה לערבב מעט להסיר מהלהבה .

הפעם השתמשתי בירק קפוא של חברת דורות .

 


 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת