00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

פנקייק

 

 

כששואלים אותי אם אני רוצה פנקייק, אני מייד מבינה שרוצים לפנק אותי! (רק חבל שאף אחד לא שואל אותי ) אבל בואו רגע נהפוך את המשפט ונכתוב: כשאני רוצה לפנק מישהו, אני שואלת אותו אם הוא רוצה פנקייק! (כן בהחלט, ככה המשפט נשמע הרבה יותר הגיוני).  ובאמת תגידו לי אתם, כשאתם חושבים על פנקייק מתוק חמים וטעים ומעליו סירופ מייפל מתוק, אתם לא מייד מרגישים כיצד בלוטות הריר מתחילות לנוע בתקווה בלתי נשלטת לביס הראשון? אם אתם גרגרנים כמוני אז בוודאי תסכימו איתי שוב שפנקייק = פינוק!!

אם לאמר את האמת אז כבר מזמן לא שאלתי אף אחד את השאלה הזו, וחשבתי לעצמי שהנה הגיע הזמן לעשות זאת.

אז אני שואלת אתכם - בא לכם פנקייק

 

 

 

טוב אם אתם עדיין כאן סימן שעניתם - כן! אז בואו נתחיל, כי בכל זאת הבלוטות כבר עובדות (ובינתיים על ריק...חחח)

 

המצרכים:

  • 1 כוס קמח תופח

  • 1 כף סוכר

  • קורט מלח

  • 2 ביצים

  • 1 כוס חלב

  • 30 גר` חמאה מומסת

 

ההכנה:

  1. ערבבו בקערה את הקמח,הסוכר,המלח והביצים

  2. הוסיפו את החמאה המומסת והחלב, וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

  3. חממו מחבת קטנה (רצוי טפלון, כדי שלא ידבק) וצקו בעזרת מצקת, מעט מהבלילה.

  4. המתינו כמה דקות עד שמופיעות בועות קטנות והיפכו לצד השני, המתינו מעט והוציאו לצלחת ההגשה.

 

 

 

הערות/הארות

* אני הכנתי פנקייק קטנים וקיבלתי כ- 20 יחידות.

* הצעת הגשה - הניחו את הפנקייק בצלחת יפה ולצידו הניחו בננה פרוסה, מעט חמוציות ומעל הכל שיפכו רוטב מייפל.

 

 

 

 

בתאבון לכולם, תתפנקו לכם בכייף ולהתראות במתכון הבא!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת