44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

מזולה זה גוט לאפייה -סדנה עם פסקל פרץ רובין -יש מתכונים

מזולה לאפיה משמן קנולה ,בלי כולסטרול וגם בטעם חמאה-זו הסיבה לחגיגת אפייה- עד שבת בבוקר שהמזולה תתמוסס לה במאפים שלי,והבית יתמלא ריחות מעולים-קבלו סדנת אפייה, פסקל פרץ רובין אפתה אנחנו אכלנו!

אל תתנו לגמבה להטעות אתכם ..דברים טובים יצאו מהתנור ואם תגללו עד הסוף יש יופי של מתכונים ממזולה, אגב ,יופי של אריזות צבעוניות ובולטות במדף הסופר..

 

 

פסקל במטבח

 

לא רק מתוק

 

מזולה, המותג המוביל מבית יוניליוור עושה מהפכה באפייה הביתית ומשיק סדרת מוצרים חדשה

מזולה לאפייה

בסדרה שני מוצרים נהדרים לאפייה: מזולה בטעם טבעי ללא מלח ומזולה בטעם חמאה.

מזולה, המותג המוביל מבית יוניליוור, עושה מהפכה באפייה הביתית ומשיק סדרת מוצרים חדשה – מזולה לאפייה. בסדרה שני מוצרים נהדרים לאפייה: מזולה בטעם טבעי ללא מלח ומזולה בטעם חמאה.

 בטעם טבעי ללא תוספת מלח לבישול אפייה וטיגון.jpgבטעם חמאה לבישול אפייה וטיגון.jpg

סדרת המוצרים של מזולה לאפייה ממשיכה את מסורת האיכות של מוצרי מזולה. המוצרים בסדרה עשירים בשמן קנולה, מהווים מקור מצוין לאומגה 3 ו-6, אינם מכילים שומנים מוקשים, לא מכילים כולסטרול, ויש בהם פחות שומן רווי מכל מרגרינה אחרת או חמאה ופחות מ-1% שומן טראנס.

מוצרי סדרת מזולה לאפייה מעניקים טעם נהדר לעוגות ולמאפים.

מוצרי סדרת מזולה לאפייה מוצעים באריזות של 200גר` במחיר מומלץ לצרכן של     5.5-7.5 ₪.

להשיג בכל רשתות השיווק.

טיפ של פסקל- נכול שלפעמים נשארים לכם זנבות בצק בצורות משונות? כמה משונה הכי טוב- תאפו אותם והשתמשו בהם לקישוט מטבלים, להגשה מרשימה בכלום מאמץ-אימצתי.

 

 

מתכונים לסדנת מזולה של פסקל פרץ-רובין

www.pascalpr.co.il

פסקל  מכינה בעצמה את מילוי התפוחים -לעצלנים יש צנצנות/שימורים רסק תפוחים בסופר ו..אפשר ללכת על גרבר.

עוגת פרג ותפוחי עץ

החומריםלתבנית 26 ס"מ

לבצק:

4תפוחיעץבינונייםחמצמצים

3 כפותסוכר

6 ביצים, מופרדות (לחלבוניםוחלמונים)

½1 כוסותסוכר

200 גרםגרגיריפרג, טחונים

100 גרםמזולה לאפיה, מרוככת

2 כפותקורנפלור- עמילןתירס

1/2 כוסקמחתופח, מנופה

3-2 כפותשלאגוזימלךגרוסיםאוכףצימוקים.

לציפוי:

1/2 כוססוכר

5 כפותאבקתקקאו

3-4 כפותמיםאוחלב

1 כפיתברנדיאווניל

50 גרםמזולהבטעם חמאה

 

לעיטור:

1/2 כוסשבבישקדיםמולבניםאואגוזיפקאן

 

 

 

ההכנה:

קולפיםאתהתפוחים, מנקיםמליבהוחותכיםלקוביות.

מניחיםבסירקוביותתפוחו-3 כפותסוכר. מוסיפיםמיםעדכיסויומביאיםלרתיחה. מבשלים 10 דקות, מסנניםומועכיםאתהתפוחים.

מערבביםאתהתפוחיםהמעוכיםעםחלמונים, פרג, המזולהוקורנפלור.

מקציפיםאתהחלבוניםבמערבלבמהירותגבוהה, תוךהוספההדרגתיתשלהסוכר, עדקבלתקצףגמישויציב.

מקפליםאתהקצףלתערובת, ולאחרמכןאתהקמח.

יוצקיםאתהתערובתלתבניתאפייהמשומנת, ומשטחים. ואופיםכשעהבתנורשחומםמראשל-180 מעלות. מצננים.

לציפוי- מניחיםבסירבינוניאתהסוכראבקתהקקאו, המים הברנדי או וניל . מניחיםעללהבהנמוכהובוחשיםקלות להמסהמוסיפיםאתהמזולהובוחשיםלהמסהחלקה. יוצקיםאתהציפויהחםעלהעוגההקרה. מאחסניםבמקררומעטריםבשבביהשקדיםאובאגוזיהפקאן.

 

לחם פסטו

מכיניםאתהבצקיוםמראשושומריםמכוסהבמקרר. הבצקהמתקבלדלילובמבטראשוןנדמהשעשיתםטעות, אךהשהייהבמקררמייצבתאותו.

החומריםלסירפלא

230 גר` מזולהבטעם חמאה

1/2 כוסחלב

3 כוסותקמח

3 כפותסוכר

50 גר` שמריםטריים

1/4 כוסמיםפושרים

3 חלמונים

1/4 כפיתמלח

1 צנצנתפסטוקנוי

 

לציפוי ובזיקה:

1 חלמון

1 כףמים

100 גר` צנוברים (אואגוזימלךגרוסים)

 

 

ההכנה:

מחממיםחמאהוחלבעדהמסה. מסיריםמהאשומצנניםקלות.

מנפיםלקערהגדולה ½2 כוסותקמח, מוסיפיםסוכרומערבבים. מפזריםמעלשמריםומערבבים. מוסיפיםמיםוחלמוניםומערבבים.

מוסיפיםלקמחאתהחמאההמומסתעםהחלב, מערבביםבכףעץולשיםבידייםאובמערבלעםוולישהתוךהוספההדרגתיתשלשאריתהקמח. כמהדקותלקראתסיוםהלישהמוסיפיםמלח.

מעביריםאתהבצקלקערהמשומנתומפזריםמעלמעטקמח. מכסיםבמגבתומשהיםלילהבמקרר. מוציאיםלמחרתומשהיםעדשמגיעלטמפרטורתהחדר.

מחלקיםאתהבצקלשנייםומרדדיםכלחלקעלמשטחעבודהמקומחלמלבןבגודל 30X50.

מורחיםפסטועלהמלבניםומגלגליםאותםמהצדהקרובאלהמרוחק. מניחיםבתבניתמשומנתכשהסגירהכלפימטה.

פורסיםאתהגליליםבעובי ½1 ס"מומסדריםבתבניתמסביבכשהמילויכלפימעלה.

טורפיםחלמוןומיםומברישיםאתהבצק. מפזריםמעלצנוברים, מכסיםבמגבתושהיםבמקוםחמיםלהתפחהכשעה וחצי עד שעתיים.

אופיםכשעהבתנורשחומםמראשל-180 מעלות, עדהזהבה.

 

מאפינסגבינה, גמבהובזיליקום

פשטידותאישיותולבביות, שיופייןאינומעידעלמהירותהכנתן. הניחוחהמציףאתהביתמזמיןאתכולםלבדוקמהההפתעה…

החומריםל-12 יחידות

70 גר` מזולהחמאהלאפייה, מומסת

100 גר` קוטג` 5% שומן

1 גביעשמנתחמוצה

2 כוסותקמחתופח, מנופה

קורטמלח

1 כףסוכר

1/4 כפיתאבקתסודהלשתייה

2 גמבותקלויות, קצוצותדק

3-4 גבעוליבזיליקום, קצוצים

2 כפותזיתיםשחורים, מגולעניםוקצוצים

2 ביצים

מלחופלפל, לפיהטעם

מערבביםאתכלהחומריםלתערובתאחידה.

יוצקיםלתבניתשקעיםמשומנתואופים 20-15 דקותבתנורשחומםמראשל-180 מעלות, עדשקיסםהננעץבמאפינסיוצאיבשונקי.

מצנניםומשחרריםבזהירותמהשקעים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,326
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת