2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פרוסות תפוח אדמה בתנור...

פרוסות תפוח אדמה בתנור...

תפוח אדמה התוספת המככבת כמעט בכל ארוחה כל כך הרבה סיגנונות הכנה וזאת אחת האהובות ,קלה להכנה

וטעימה מאוד גם ילדים וגם מבוגרים אוהבים .

10 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות להניח כקלפים על התבנית

2 בצלים פרוסים לפרוסות לפזר על תפוח האדמה

פלפל שחור גרוס

מלח

2 כפות אבקת מרק עוף

6 כפות שמן זית

11/2 כוסות מים רותחים

לערבב בקערה לשפוך על תפוחי האדמה ,

לעטוף בנייר כסף לאפות בחום גבוהה 200 מעלות כ1/2 שעה ,להוריד את

החום לחום בנוני  להמשיך עוד שעה,להסיר את נייר הכסף להמשיך לאפות עד שתפוחי האדמה מזהיבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת