00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

לזנייטה ברוטב עגבניות ופטריות טריות

08/03/2013

 

 

לפתיחה אני רק רוצה לציין, שאת המתכון הזה ניתן להכין מכל סוג של פסטה שאתם אוהבים.

אני הכנתי אותה מפסטה טרייה מסוג לזנייטה מתוצרת "פסטה דה לה קאזה". טעמה של הלזנייטה הזו הוא מביין הטובים ביותר שטעמתי וכפי שציינתי היא עשויה ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. מקמח דורום וביצים (הבצק מכיל גלוטן)


 

 

אני בחרתי להכין את הלזנייטה ברוטב עגבניות ובתוספת של פטריות. המתכון לרוטב הוא פשוט ביותר כי טעם הפסטה כל כך עדין וטעים שאין צורך להעמיס עליה טעמים חזקים.
ומעלה חשובה נוספת הוא זמן ההכנה... מרגע שהחלטתם להכין את המנה ועד רגע האכילה, לוקח כ- 10 דקות והתוצאה נהדרת!!!

מומלץ לימים בהם הרעב מציק ואין חשק לעמוד שעות במטבח.

 

 

המצרכים:  

מתאים ל 2 אנשים - (חבילה אחת של לזנייטה)

 

  • 1 כוס עגבניות מרוסקות

  • 1 כף רסק עגבניות

  • 2-3 שיני שום קצוצות

  • 5 עלי בזיליקום טרי 

  • 1/2 סלסלת פטריות שמפניון טריות

  • 5-6 עגבניות שרי חצויות

  • מלח

  • פלפל שחור טרי גרוס 

  • 1/2 כוס עירית קצוצה לקישוט


ההכנה:


  1. מבשלים את הלזנייטה במים רותחים כ- 2-3 דקות עם מעט מלח.

  2. שמים במחבת מעט שמן, ומקפיצים את השום  לדקה או שתיים, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד עוד כשתיים שלוש דקות.

  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות ועגבניות השרי, מערבבים ומתבלים.

  4. מוסיפים את הפסטה למחבת מערבבים הכל יחד עוד כדקה  ומורידים מהאש.

  5. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את העירית הקצוצה ואוכלים בתאבון.

 

 


 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!!

 

 

 

 

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת