00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קיש בצל

בעלי מאוד אוהב קיש בצל, אז כבר שנים שאני בודקת את המתכונים של זה שנקרים על דרכי. לאחרונה הוכרז על המנצח: קיש בצל של נירה רוסו:

רכיבים:

בצק קיש http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2449069

3 בצלים גדולים פרוסים דק

1 שמנת לבישול 10%

2 ביצים

3 כפות קמח

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

כ-4 פרוסות גבינה צהובה.

הוראות הכנה:

מכינים את הבצק, ושמים את כדור הבצק במקרר עד שהמלית תהיה מוכנה. מטגנים את הבצל הפרוס עד שמזהיב קמעה. מוסיפים לו קמח, ביצים, שמנת ותבלינים. מערבבים היטב.

משטחים את הבצק לעיגול גדול בכמה ס"מ מקוטר התבנית. שמים אותו בתבנית עגולה משומנת, ומשאירים את השוליים בחוץ לכיסוי מאוחר יותר. מפזרים פרוסות גבינה צהובה על התחתית לכיסוי מלא. שופכים את המלית על הגבינה. ומקפלים את שולי הבצק מעל המלית בתנועה סיבובית, מסביב לכל הקיש (פשוט מקפלים את כל השוליים על הקיש. אין לי הסבר אחר...) זה לא מכסה את כל הקיש. אל דאגה.

אופים כחצי שעה עד זהוב - וזוללים בכל פה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת