77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סלט חצילים וגמבה

סלט קליל וטעים, המתכון פורסם באתר   מוזמנים לצפות בערכים תזונתיים.

מצרכים:

1.      2 חצילים בינוניים - לחתוך, לפזר מלח, להניח במסננת לחצי שעה להגיר נוזלים

2.      4 גמבות בינוניות - לאפות בתנור 180 מעלות בערך 1/2 שעה, להכניס לשקית ניילון ולסגור היטב.

         כשהגמבות יתקררו הקליפה תרד בקלות.

3.      5 שיני שום כתושות

4.      1/2 כפית שטוחה מלח

5.      1 כף חומץ

6.      מיץ מחצי לימון

הכנה:

1.      לטגן או לאפות את החצילים, להניח על נייר סופג

2.      לקלוף את הקליפה של הגמבה, להניח במסננת

3.      לחתוך לקוביות את הגמבה והחצילים ולהכניס לקערה מתאימה

4.      לפזר מלח

5.      להוסיף את החומץ, הלימון והשום

6.      לערבב לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למיזוג טעמים

7.      אפשר להכין מראש

החצילים האפויים

הגמבות לאחר האפיה בתוך שקית ניילון

הגמבות לאחר שהוסרה הקליפה

זהו מוכן, תערבבו ותהנו


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת