00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

שקשוקה - מתכון פשוט וקל הכנה

 

לפעמים שאין כבר כח לבשל, והשעה מעט מאוחרת ומתחשק להכין משהו טעים וקליל...

אז הינה רעיון ומתכון שהוא פשוט ומהיר להכנה וטעים כמובן...

 

המצרכים:

1 בצל קצוץ דק דק

1 עגבניה חתוכה לריבועים

1 גמבה קצוצה

1 רסק עגבניות מוכן לשקשוקה (של שופרסל) 260 גרם

1 רסק עגבניות בטעם צילי - רסק קטן

4 בצים

4 כפות שמן

להכין בסיר רחב

 

אופן  ההכנה:

1. בסיר רחב מטגנים את בצל עד להזהבה ומוסיפים את הגמבה ומטגנים עוד כחמש דקות.

2. מוספים העגבניה ואת הרסק העגבניות המוכן לשקשוקה, ורסק עגבניות קטן בטעם צילי ומערבבים.

 אפשר במקום רסק להשתמש בעגבניות טריות ומעט רכות  - 4 עגבניות ללא הקליפה.

3. אין צורך בתיבול - הרסק כבר מתובל .

4. מערבבים ומניחים על העגבניות את הבצים אחד אחד  (כמו בתמונה)

5. מכסים ומבשלים 25 דקות על אש בנונית,קטנה - מכוסה .

6. לאכול ישר מומלץ עם לחם .

 

 

שידרוגים אפשרייים

אפשר להוסיף שום כתוש לאחר טיגון הבצל

אפשר להשתמש בעגבניות טריות כמו שציינתי ולהוסיף תיבול פפריקה, מלח ופלפל שחור.

אפשר להעשיר את השקשוקה עם גבינה צהובה מגורדת או פרמזן לאחר הבישול והתבשיל חם.

במידה והרוטב סמיך מידי לטעמכם יש להוסיף 1/4 כוס מים ולערבב

 

פירוט קלורי לשקשוקה בקישור : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3566

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת