00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

מסעדת פפרדלה-איטלקיה חדשה בתל אביב

בשבוע שעבר הוזמנתי להשקה של מסעדת פפרדלה, איטלקית חדשה באבן גבירול, תל אביב. יש מישהו שלא אוהב אוכל איטלקי..? קשה לי להאמין. אז הנה לכם מסעדה חלבית עם אוכל איטלקי, מגוון, טעים ואווירה נעימה.

התפריט מורכב ממנות איטלקיות מנצחות – פיצה, המוכנה במקום בטאבון לוהט, פסטות תוצרת בית מקמח איטלקי המיובא במיוחד לפפרדלה, אנטיפסטי, ומנות מנצחות של דגים טריים.

כיאה לתפיסה של מטבח איטלקי, חומרי הגלם הם טריים ומקומיים, ופפרדלה עושה שימוש במיטב התוצרת המקומית, של מגדלי בוטיק: שמן זית ממושב חגור, עגבניות שרי מיובשות ממושב חצב, יינות קדש ברנע, דגה טרייה ובירות בוטיק – אחוזת בית ושלושת הדובים ועוד. בנוסף, לתפריט איטלקי למהדרין, נוספו מספר מנות מנצחות הפונות לטעם הישראלי, כמו פוקצ`ה טוניסאית, חיבור מעניין בין הסנדוויץ` הטוניסאי לבצק הפוקאצ`ה המנצח של פפרדלה.

המנות גדולות ומשביעות, בדיוק כמו שישראלים אוהבים.

 

פפרדלה באבן גבירול היא האחות החדשה והתל אביבית של מסעדת פפרדלה, השוכנת כבר 7 שנים בפארק המדע ברחובות. המסעדה עוצבה כחלל כפרי טוסקני, חם, שמח ואינטימי. חלל המסעדה המרכזי מוקף בקיר אבנים חשופות ובטפטים עם איורים עדינים. מעבר לבר אינטימי נשקף המטבח, ותנור הפיצות המסורתי, ממנו מגיחות פיצות טריות. מהמטבח יוצאות מנות איטלקיות קלאסיות כגון: רביולי, מגוון גדול של פסטות, כריכים, סלטים ופוקאצ`ות. בערבים, המסעדה נעטפת באווירה אינטימית, רומנטית ומזמינה.

 

ולהלן הצצה לתפריט עם מנות שטעמתי: מיקס ראשונות – חציל בלאדי, אנטיפסטי, ברוסקטה פפרדלה – לחם איטלקי, הולך מצויין עם הפטריות הטריות שמוקפצות בשמן זית, שום ופטרוזיליה (32 ש"ח). אהבתי מאוד את השילוב, ביחד עם הלחם שיש בו ניחוח של שום, וכל מי שאוהב פטריות בטח ישמח לטעום מנה כזאת.
בנוסף הגישו סלט פטה, מלא בגבינת פטה (ולא רק חסות כמו שמוצאים הרבה פעמים בסלטים עם תוספת שאותה אפשר לספור ביד אחד..)

וכמובן, מגוון פיצות מתנור לבנים לוהט (44-48 ש"ח) עם תוספות שונות, שלא מוצאים בכל מקום, למשל פיצה עם אנשובי:

פיצה עם גבינת פטה, חציל קלוי, בצל סגול וזיתים שחורים (פיצה בלקנית). הפיצות הנם עם בצק דק, אך מי שמעדיף את הפיצה עם בצק עבה יותר, יכול לבחור בפוקצ`ות תוצרת בית (44-48 ש"ח):

וכמובן שאי אפשר בלי פסטות – פנה, פטוצ`יני, פפרדלה, חיטה מלאה, במגוון רטבים איטקליים (42-58 ש"ח); סוגי לזניה, קנלוני, ניוקי ורביולי תוצרת בית.

 

 פסטה עם רוטב שמנת וסלומון

 

 רביולי 4 גבינות

 

הכל היה לי טעים... ולבסוף הקינוחים, מתוקים מנצחים, למשל עוגת גבינה "חלום בלבן" - עוגת גבינה אפויה "ניו יורקית" ביתית, מוגשת בליווי שמנת חמוצה ופירות יער בצד. מומלץ במיוחד לאוהבי עוגות גבינה.

וואפל בלגי, מוגש עם רטבים שונים, גלידה וקצפת, נמס בפה.. שכחתי שהתמלאתי מהאוכל והתענגתי על וואפל שלם.

 

לדברי הבעלים של פפרדלה, המטרה היא ליצור מקום מהנה, טעים מאד, שמח ושופע אהבה לקהל. "חיברנו את המטבח האיטלקי שכה אהוב על הקהל הישראלי, לטעם המקומי – מנות גדולות, טעמים חזקים, טוויסטים מקומיים. אנו גם מקדמים מוצרים מקומיים – ירקות, פרות, בירה ויין מקומי. לכל אלו הוספנו תשוקה גדולה לארח ולפנק, ויצרנו מקום נגיש, שמח, שמתאים לצהריים מהיר באמצע שבוע, לארוחת ערב רומנטית או לבילוי של כוס יין ומנת פסטה טעימה ליד הבר, במחיר שלא קורע את הכיס".

שעות פתיחה: א-ה 11:00-24:00, שישי 9:00-15:00 (עד שעה לפני כניסת שבת), שבת 19:30 (שעה אחרי צאת שבת) עד 24:00
טלפון: 03-6099911
כתובת: אבן גבירול 22, תל אביב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת