00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

ספגטי בולונז

מתכון מאוד חשוב ובסיסי שחייב להיות במטבחו של כל אדם שמבשל.

רכיבים:

1 בצל קצוץ

500 ג` בשר טחון

260 ג` רסק עגבניות + אותה כמות מים

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו

1/2 כפית שום

2 כפות יין יבש (לא משנה הצבע)

הוראות הכנה:

מטגנים בצל קצוץ עד זהוב, מוסיפים בשר ומטגנים על אש גבוהה תוך עירבוב מתמיד עד שהופך לפירורים פירורים. מוסיפים את שאר הרכיבים. מערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות מכוסה, על אש קטנה.

מגישים עם ספגטי שבושל כ-7 דקות וסונן ונשטף לאחר מכן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת