33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פשטידת מנגולד ללא גלוטן

פשטידת מנגולד ללא גלוטן

עלי מנגולד, האחים התאומים של עלי הסלק שהכנתי איתם פשטידה ביום שבת, נחתו לי במטבח שלשום בהזמנה האורגנית שלנו. 

אז הנה בתנור עכשיו עוד פשטידה, דומה בסגנון אך קצת שונה. 

חבילה של עלי מנגולד

2 ביצים

2 שמנת חמוצה של פעם

3 כפות קמח חומוס/קוקוס

מלח

פלפל

גבינת מוצרלה

נתחיל מהחליטה של העלים. לשטוף טוב טוב (אני מצאתי כמה חברים עם שיריון עליהם ). לחתוך את העלים, לבנים בצד אחד, ירוקים בצד שני. לחלוט במים רותחים במשך 15 דק` בערך את החלק הלבן (שהוא קשה יותר) ואז להכניס את העלים הירוקים לעוד 5 דק`. 

לסנן היטב. לקצוץ לחתיכות בגודל קטן, ולסחוט היטב היטב במסננת. להוסיף שמנת, ביצים, קמח חומוס/קוקוס ותבלינים, ולשפוך לתוך תבנית בגודל קטן. לגרד מלמעלה קצת מוצרלה, ולתנור ל- 40 דק` בחום בינוני. 

אני חושבת שזו אחת הפשטידות הטעימות שיצאו לי.

נהדר !! 

    

 

 

המשך שבוע טוב לכולנו !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת