2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שבלולי בצק פילאס במילוי תרד וגבינה....

שבלולים מבצק פילאס נהדר במילוי תרד וגבינות ,תכינו סלט ירקות קצוץ דק, ביצים קשות , ,טחינה ,

והנה  לכם ארוחה נהדרת ,

מצרכים:

1חבילה בצק פילאס

חבילה עלי תרד

200 ג`ר גבינה מלוחה ,פטה או צפתית

100 ג`ר גבינה צהובה מגורדת

מעט פלפל שחור

2 ביצים

אופן ההכנה:

לשטוף היטב את התרד ולקצוץ , אני אוהבת להשאיר את התרד טרי לא לחלוט במים רותחים ,אבל אפשר כמובן גם לחלוט

ולסחוט היטב .

בקערה לערבב את התרד עם הגבינות ,פלפל שחור וביצה אחת .(יש אפשרות למילוי עם עלי מנגולד במקום תרד)

לפתוח את הבצק לחתוך מלבן ולמלא מעט מהמילוי לסגור היטב ולגלגל לשבלול ,להמשיך כך עם יתרת הבצק

והמילוי ,לשים נייר אפיה בתבנית להניח את השבלולים ,למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בחום בנוני גבוהה

190 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים .

אפשר לעשות שבלול אחד ארוך וגדול בתבנית אחת עגולה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

43 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת