2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה קרה עם תותים וג`לי ...

עוגת גבינה קרה עם תותים וג`לי ...

אלפי מתכונים ואלפי שידרוגים לעוגת הגבינה הקרה ,הנה מתכון מהיר לעוגה יפיפיה וטעימה ,כמובן שיש

אפשרות להחליף את התותים לפרי אחר ולשלב ג`לי מתאים ,אפשר אננס,אפרסק ,מישמיש...

לבסיס:

  300 גרם פירורי ביסקוויטים

  150 גרם חמאה

 קרם גבינה:

1 גביע שמנת חמוצה

 2 גביעים גבינה לבנה 5%

 1 כוס סוכר

 1 כף תמצית וניל

 1 שמנת מתוקה

 שקית אבקת ג`לטין

 1/4 כוס מי ברז

 1/4 כוס מים רותחים

1/4 קופסא תותים טריים חתוכים לקוביות קטנות

ציפוי:

1 קופסא ג`לי בטעם תות

תותים טריים חתוכים

 אופן ההכנה:

 מרסקים את הביסקוויטים במג`ימיקס לפירורים. ממיסים את החמאה

ומערבבים עם פירורי הביסקוויטים עד שהחמאה נספגת בהם.,מהדקים את

הפרורים לתחתית תבנית ומקררים.

 מערבבים בקערה גדולה את הגבינה עם הסוכר, ותמצית הווניל. מקציפים את

השמנת המתוקה ומערבבים עם הגבינה הלבנה.

 שמים שקית אחת של אבקת ג`לטין בקערה. מוסיפים 1/4 כוס מי ברז

ומערבבים עד שהמים נספגים באבקה. שופכים מעל 1/4 כוס מים רותחים

ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב. מוסיפים

את התערובת הזו לגבינה ומערבבים לקרם אחיד,מוסיפים את קוביות התותים

ומערבבים באופן אחיד.

 יוצקים את הגבינה על בסיס הפירורים, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים לכמה שעות עד שהמוס יציב.

 ציפוי:

ממיסים את הג`לי עם שתי כוסות מים רותחים מקררים מעט ,מסדרים תותים

על קרם הגבינה ומעל יוצקים את הג`לי .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת