00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סלט פטריות חמות

אז ככה, אפשר על חומוס ואפשר גם לבד, אפשר עם פטריות טריות ואפשר עם פטריות מקופסא אבל תזכרו רק דבר אחד....עדיף להגיש חם...

בכדי לקבל טעם "פיטרייתי" עמוק אני גם שם פטריות פורצ`יני מיובשות, מומלץ אבל אפשר גם לוותר...

מצרכים:

שמן קנולה

בצל גדול לרצועות

סלסלת פטריות שמפיניון

שקית פטריות מיובשות פורצ`יני (לא חובה)

כף פפריקה

מעט כמון (שימו לב הכמון שתלטן אז תהיו עדינים איתו)

פלפל שחור

מלח           

2 כפיות אבקת מרק פטריות

כוס ציר בשר (או כוס מים עם אבקת מרק בשר)

פטרוזיליה לעיטור

אופן הכנה:

משרים 10 דקות את פטריות הפורצ`יני, את הפטריות הטריות פורסים סוחטים את הפורצ`יני (שומרים מעט ממי ההשריה)

במחבת גדולה מטגנים את רצועות הבצל עד שקיפות ומוסיפים את הפטריות, פפריקה, כמון, מלח ופלפל ומקפיצים כדי שכלל התבלינים יפתחו

ממיסים את אבקת מרק הפטריות בציר הבשר, מוסיפים 3 כפות ממי ההשריה של הפטריות ושופכים למחבת.

ממשיכים בבישול עוד 5 דקות תוך ערבוב, עד שהרוטב מסמיך מעט ומוציאים...

אפשר להכין מראש אבל צריך לחמם לפני ההגשה ולאחר מכן  לפזר למעלה פטרוזיליה,

תהנו!!

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת