00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

רצועות חזה עוף סאן

 

 

מה מכינים:

500 גרם חזה עוף רצועות או קוביות

1 בצל קצוץ דק

חצי גמבה חתוכה לחתיכות קטנות

1 כפית מלח בישול

2 כפיות פפריקה מתוקה

כפית אבקת שום

רבע כפית פפריקה חריפה

רבע כפית פלפל שחור

 

4 כפות שמן צמחי לטיגון

 

אופן ההכנה:

1) בסיר מטגנים את הבצל וחתיכות הגמבה בשמן עד להזהבה,

2) מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב, עד לשינו צבע של רוב העוף (הופך ללבן)

3) מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ולא מוסיפים מים!

4) מכסים את הסיר , מקטינים את האש ומבשלים חצי שעה ,

5) פותחים את הסיר,מערבבים ומכסים שוב לאחר עשר דקות ועשרים דקות בערך.

 

 

בתאבון..................

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת