00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

כרעי עוף בלימון עם תפוחי אדמה קטנים

המצרכים:

3 כרעי עוף - פרוסים לשניים

3 שיניי שום כתוש

2 לימונים כבושים חתוכים לאורך - או לימון צהוב אחד פרוס לעיגולים דק דק

שמן 2 כפות - לתערובת הלימון

מעט אורגנו טרי מהגינה   או   תבלין אורגנו  יבש 1 כפית 

1/2 כפית כורכום

2 כפיות חרדל דיזון גרגירים

1/2 מיץ לימון טרי סחוט

פלפל שחור גרוס לפי הטעם .

1 חבילת תפוחי אדמה קטנים - 400 גרם

מעט מלח

ועוד 2 כפות שמן - לפיזור על התפוחי האדמה בסוף

 

אופן ההכנה:

1. להרתיח את העוף רתיחה אחת ולהוציא ולסנן.

2. בקערה מניחים את כל המרכיבים , חרדל, לימון כבוש, אורגנו, פלפל שחור גרוס, שום , שמן , כורכום והמיץ לימון  ומערבבים.

3. מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים.

4. את תפוחי האדמה עם הקליפה מרתיחים רתיחה אחת עם מים ומלח - ומסננים.

5. בתבנית חד פעמית מפזרים את העוף ואת התפוחי אדמה מערבבים בעזרת הידיים.

6. מוספים מעט מלח בפיזור קל על התפוחי האדמה.

7. מפזרים 2 כפות שמן על התפוחי האדמה והעוף.

8. מכניסים את התבנית לתנור מחומם מראש 180 מעלות , שעה וחצי  - אין צורך לעטוף בנייר כסף

9. זהו מוכן וטעים בתאבון.

 

ערך קלורי למנה :  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3546

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת